Gietvloer in garage

Een betrouwbare vloer

Een gietvloer in uw garage laten plaatsen? Dan bent u bij Soldicoat op de juiste plek. Een gietvloer is een perfecte keuze voor uw garage omdat deze naadloos en onderhoudsvriendelijk is. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte gietvloer voor uw garage. Of u nu op zoek bent naar een unicolour- duocolour of epoxy gietvloer; met ons brede aanbod is er altijd een gietvloer die past bij uw garage. Meer weten over onze gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gietvloer garage

Garage gietvloer

Voordelen

In een garage is het hebben van een stevige en onderhoudsvriendelijke vloer geen overbodige luxe. In garages worden namelijk vaak veel materiaal opgeslagen en/of geklust. Hierdoor heeft de vloer het soms zwaar te voorduren en dient die stevig en betrouwbaar te zijn. Door te kiezen voor een gietvloer in een garage bent u hiervan verzekerd.

Enkele voordelen van een garage gietvloer op een rijtje:

  • Onderhoudsvriendelijk: doordat een gietvloer naadloos is, vraagt deze weinig onderhoud.
  • Goede stoot-, slijt, en slagvastheid: kiest u voor een gietvloer in een garage dan weet u zeker dat u geen last krijgt van scheuren en barsten.
  • Verbetert de akoestiek: een garage kan erg hol klinken, een gietvloer zorgt voor een verbeterde akoestiek en kan zelfs geluiddempend werken.
  • Elastisch en scheur overbruggend: een gietvloer is bestand tegen zware belastingen. Er kan dus zonder probleem een auto of een ander zwaar mechanisme geplaatst worden in uw garage.
  • Mooie uitstraling: de afwerking zorgt voor een stijlvolle uitstraling.
  • Eenvoudig te combineren met een vloerverwarming: als u uw garage ook wilt verwarmen dan kunt u een gietvloer eenvoudig combineren met vloerverwarming.

Epoxy gietvloer

Diverse soorten garage gietvloeren

Er zijn vele soorten gietvloeren geschikt voor uw garage. Een veel gekozen soort is een epoxy gietvloer. Deze gietvloer is extreem hard en geschikt voor zware belastingen. Daarnaast kan een epoxy gietvloer in uw garage ook voorzien worden van antislip-materiaal.

Met de gietvloeren van Soldicoat kunt u veel verschillende kanten op. Zo hebben wij gietvloeren in unicolour en in duocolour. Het verschil? Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een unicolour gietvloer uit één kleur en een duocolour gietvloer uit twee kleuren. Onze gietvloeren zijn er in verschillende stijlen en er zijn vele vormen van personalisatie mogelijk. Op deze manier kunt u uw gietvloer in uw garage compleet afstemmen op uw eigen wensen. Of u nu voor een moderne look met een witte unicolour gietvloer kiest of een juist gaat voor een industriële uitstraling met een betonciré gietvloer; het is allemaal mogelijk bij Soldicoat.

Gietvloer garage prijs

De prijs van een gietvloer voor uw garage is afhankelijk van verschillende factoren zoals de soort gietvloer die u kiest en de oppervlakte van uw garage. Hoe groter uw oppervlakte, hoe lager de prijs per m². Daarnaast heeft ook de moeilijkheidsgraad van het aanbrengen van de gietvloer invloed op de prijs. Benieuwd naar de gietvloer garage prijs voor uw garage? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Gietvloer garage

Vind de gietvloer voor uw garage

Vragen over onze gietvloeren?

Heeft u interesse in een gietvloer in de garage? Dan helpen onze experts u graag verder. Elke gietvloer is uniek en we gaan dan ook graag aan de slag om de perfecte gietvloer voor in uw garage te creëren. Wilt u meer weten over de kosten van een gietvloer of over onze verschillende soorten gietvloeren? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook langskomen bij onze showroom in Deventer. Maak direct een afspraak voor uw bezoek!

Offerte aanvragen
Aniek Soldicoat

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op

Contact opnemen
Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering