Over Ons

Thuis bij Soldicoat

Toen Gerard Aarnink in 2002 Soldicoat oprichtte, had hij nooit gedacht dat zijn bedrijf uit zou groeien tot een familiebedrijf. Nadat zijn zoon Nils enkele jaren werkzaam was als kunststofvloerenlegger bij Soldicoat, is hij sinds 2015 mede-eigenaar van het bedrijf. Dochter Aniek is sinds 2018 werkzaam bij Soldicoat als administratief medewerkster.

Samen hebben Gerard en Nils jarenlange ervaring op het gebied van kunststofvloeren. Ze hebben beide daadwerkelijk ‘op de vloer’ gewerkt, en Gerard heeft zich in zijn eerdere carrière ook beziggehouden met de productontwikkeling van diverse typen kunststofvloeren. Door hun kennis en kunde te bundelen, zijn ze in staat om u het best passende advies te geven voor uw vloer.

Ons team van professionele en ervaren vloerenleggers bestaat uit Dennis, Erwin, Jordi, Ricardo en Johnny. Zij rijden het hele land door om onze klanten te voorzien van een Soldicoat kunststofvloer. Om onze flexibiliteit in het uitvoeren van onze projecten te vergroten, werken we ook geregeld samen met ervaren zelfstandige vloerenleggers uit ons netwerk. Aniek en Robin zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en in de showroom. 

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een toegankelijk bedrijf met een flexibele aanpak. Doorgaans kunnen wij nieuwe projecten binnen 4 tot 8 weken inplannen. Daarbij denken we altijd in oplossingen en mogelijkheden. Voelt u zich daarom niet bezwaard als u vragen heeft over onze producten. Wij beantwoorden ze graag en denken altijd met u mee.

Ons team kijkt ernaar uit om ook uw droomvloer te realiseren!
Team Soldicoat

Gerard Nils
Gerard Aarnink Nils Aarnink

Showroom bezoeken

  • Bremenweg 17a
  • 7418 EJ, Deventer

Openingstijden

  • dinsdag t/m vrijdag geopend
    van 9.30u tot 12.15u & van 13.00u tot 17.00u
Aniek Soldicoat

Inspiratie op doen?

Bekijk de mogelijkheden

Bekijk de mogelijkheden

Onze showroom bezoeken?

Maak een afspraak

Maak afspraak

Reviews

Onze klanten over Soldicoat

Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

“Goede afspraken kunnen maken, cliënt gericht. Vertrouwd samengewerkt en alles is volgens afspraak verlopen. Goed bereikbaar, fijn en goed personeel. Een aanrader! ”

Dinie

“Resultaat is mooi. Afspraken nagekomen. Correctie gevraagd en uitgevoerd. Goed vakmanschap (heeft z’n prijs) ”

Dirk

“We hebben op 2 verdiepingen nieuwe gietvloeren laten leggen door soldicoat. Er is heel veel keus in vloeren, goede uitleg in de showroom.
Alles ging volgens afspraak tijdens het leggen en het ziet er perfect uit. ”

Els

  • UspJarenlange expertise
  • UspFlexibel en korte lijnen
  • UspVCA* gecertificeerd
  • UspHoge klantwaardering